Φάρμα Playmobil : ένα παιδικό δώρο με αέρα εξοχής!

Πέμπτη, 16 Ιούνιος, 2016

Τα Playmobil τα αγαπάμε πολύ οικογενειακώς, νομίζω ότι το έχετε καταλάβει από εδώ, αλλά κι από εδώ. Τώρα λοιπόν που το καλοκαιράκι μπήκε πια για τα καλά, ο παππούς και η γιαγιά πριν φύγουν για το χωριό φαγώθηκαν να πάρουν ένα δώρο στο μικρό Χρήστο. Μας ρώτησαν τι θέλουμε, τι προτιμάμε, κι αφού είχα αποφασίσει ότι χρειαζόμαστε ρούχα κι ήμουν έτοιμη να τους πάρω τηλέφωνο να τους το πω, πέφτω πάνω σε αυτή την τέλεια Playmobil φάρμα:

Φάρμα Playmobil:  ένα παιδικό δώρο με αέρα εξοχής!

Ε, όταν την είδα τρελάθηκα. Έχει και άλογο, έχει και σκύλο, αγελάδα, γουρουνάκι, λουλουδάκια και είναι τόσο χαριτωμένη! Και ό,τι πρέπει για καλοκαιρινό δώρο, αφού μυρίζει εξοχή, και χαλάρωση, και άραγμα κάτω απ’ τον λαμπερό ήλιο! Σκέφτομαι το μικρό Χρήστο κι έμενα να παίζουμε με τη φάρμα αυτή τα μεσημέρια στο χωριό, και γυαλίζουν τα μάτια μου…

Όπως καταλαβαίνετε, πήρα τον παππού και τη γιαγιά τηλέφωνο και τους είπα πως χρειαζόμαστε επειγόντως μια φάρμα για να μας κάνει παρέα αυτό το καλοκαίρι. Τους έστειλα το Link για να κάνουν την παραγγελία, κι έτσι τώρα περιμένω -εμ… εννοούσα ο μικρός Χρήστος περιμένει πως και πως το καλοκαιρινό του δώρο.

Κι εδώ που τα λέμε η πρώτη μου σκέψη δεν ήταν και τόσο πετυχημένη… Ρούχα για δώρο; Θα τους ρίξει μια γρήγορη ματιά ο μικρός και μετά θα φύγει να πάει να παίξει. Ενώ  όταν το δώρο είναι  Playmobil...Αυτό μάλιστα! Έτσι λοιπόν ανυπομονώ να δω την αντίδραση του όταν καταφτάσει το δέμα, με τι χαρά θα ανοίξει το κουτί και θα ξεπεταχτούν αυτά τα γλυκούλικα ανθρωπάκια: ο μπαμπάς αγρότης, η μαμά αγρότισσα και το μικρό τους παιδάκι!

Φάρμα Playmobil:  ένα παιδικό δώρο με αέρα εξοχής!

Φάρμα Playmobil:  ένα παιδικό δώρο με αέρα εξοχής!

Είναι πολύ καλή ιδέα και για δώρο βάπτισης αυτή η φάρμα, τώρα που οι βαπτίσεις είναι στα φόρτε τους. Αν όμως χρειάζεστε κι εσείς ένα καινούριο παιχνίδι για τις διακοπές σας, πιστεύω ότι αυτή είναι μια πετυχημένη επιλογή, κατάλληλη για ηλικίες από 1,5 ετών και πάνω. Και καλό καλοκαίρι φίλοι μου!

Αποκτήστε την φάρμα Playmobil στα 49,98 ευρώ χωρίς έξοδα αποστολής και αντικαταβολής.