Για τα παιδιά που ενθουσιάζονται όταν βλέπουν ταμειακή μηχανή

Πέμπτη, 22 Σεπτέμβριος, 2016

Μου κάνει εντύπωση τι μεγάλη πέραση έχουν στα παιδιά οι ταμειακές μηχανές…Τρελαίνονται με τη διαδικασία, που πατάς κουμπιά, ανοίγει το συρταράκι, τα κέρματα που κάνουν γκλινγκ-γκλονγκ και στο τέλος βγαίνει η απόδειξη!

Κάθε φορά που πάμε σούπερ-μάρκετ ο μικρός μου Χρήστος παρατηρεί με μεγάλη προσοχή τη διαδικασία στο ταμείο. Κι όταν είναι η ώρα να ανοίξει η ταμειακή, μαζί της ανοίγουν διάπλατα και τα μάτια του από χαρά.

Και βέβαια στο σπίτι, ένα από τα αγαπημένα του παιχνίδια είναι να παίζουμε μαγαζί: πουλάμε, αγοράζουμε και στο τέλος… τι άλλο; Πληρώνουμε. Αλλά χρειάζεται και μια ταμειακή για όλα αυτά, αλλιώς δεν έχει γούστο το παιχνίδι.

Καιρό λοιπόν τώρα μου ζητάει να του πάρω μία. Κι επειδή αγαπώ πολύ τα ξύλινα, φυσικά παιχνίδια, ήθελα να βρω μια ξύλινη. Δυσκολεύτηκα η αλήθεια είναι, έψαχνα από ‘δω, κοίταγα από ‘κει, αλλά τελικά τη βρήκα:

Για τα παιδιά που ενθουσιάζονται όταν βλέπουν ταμειακή μηχανή

Με κέρδισαν τα ζωντανά και έντονα χρώματα, η προσεγμένη της σχεδίαση, και βέβαια το γεγονός ότι είναι φτιαγμένη από υψηλής ποιότητας ξύλο, με μη τοξικά χρώματα και βαφές. Κι έχει και λογική τιμή!

Η συσκευασία περιέχει και ένα σκάνερ, 40 ξύλινα νομίσματα, μια ξύλινη πιστωτική κάρτα και ένα ρολό χαρτί για τη μηχανή.  Έχει διαστάσεις: 18x18x9,5 εκατοστά, και είναι κατάλληλη για παιδιά από 3 μέχρι 12 ετών.

Είμαι σίγουρη πως θα γίνει το αγαπημένο παιχνίδι του παιδιού μου από ‘δω κι εμπρός, όταν θα παίζουμε παρέα, αλλά και με τους φίλους του, γιατί είναι εξακριβωμένο: Το παιχνίδι με την ταμειακή αρέσει πολύ στα παιδιά!

Πιστεύω ότι είναι ένα πετυχημένο και καλόγουστο δώρο για τα παιδιά, και σε καλή τιμή για την ποιότητά του, γι’ αυτό και σκέφτηκα να το παρουσιάσω εδώ.

Την ξύλινη ταμειακή τη βρήκα στο Toys.gr, εκεί μπορείτε να τη δείτε κι εσείς, και κοστίζει 25,90 ευρώ.

Άντε και καλά ψώνια!